Marmor till mig

Söndag och en riktig lat sådan. Inget planerat och det känns hur skönt som helst. Numera älskar jag söndagar (när man var anställd var de liksom inte lika roliga *skratt*). Att få börja morgonen med Charliegos i sängen, äta en lång frukost framför TV4 Nyhetsmorgon, tänd brasa och skrota i pyjamas och inget planerat det är min favoritsöndag det.

Titta vad mamsen har fått! Ja jag har faktiskt fått det i present av någon som noterat min kärlek för marmor! Världens finaste marmorbricka! Precis en sådan som fattades på mitt skrivbord till alla små små stilleben och saker som skapar välbefinnande för mig!

Hade faktiskt inte sett denna varianten förrän jag öppnade paketet. Denna var perfekt för att mjuka upp det kantiga skrivbordet i sovrummet.

Brickan är från House Doctor och finns att köpa hos nätbutiken Lilla Villa Vita och finns i två olika storlekar såg jag!

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin söndag och ett skönt avslut på denna vecka! Ses imon!

Kram JanniceInköpsställen: Mugg, och Day Home ljuslykta i form av klot, Blackballoon. Strutsfjädrar Modesto Brevpress, Myhabitation. Stol, köpt på auktion. Lampa och ljusstake, gammal. Skrivbord, Can Can interiör. Kruka, Ikea. Vattenflaskan med pussmun är en gåva. Marmorbricka, Lilla Villa Vita.