Färgsättningen i vårt hem

Färgsättningen i vårt hem går i dämpade toner. Basen går i vitt, grått, svart och träslagen jag använder för att jorda går i mörkt trä. Jag tycker om varsamma övergångar som är hållbara, vilket man sällan tröttnar på och som jag enkelt kan förnya med små medel. Många tror att vi har målad vägg bakom soffan men det är tapeten Ypsilon (av Arne Jacobsen) från Boråstapeter. Ni ser det nog lite bättre på dessa bilder.

I helgen efter det att jag tog de här bilderna hängdes lamporna om i huset. Lampan som hänger över soffborden är nu åter över matsalsbordet. Golvet är i marmor och tidigare hade jag ingen direkt kärlek till det, men nu när vi möblerat om känns det klockrent. Tänk på att vissa saker kan komma till sin rätt, bara med en ny möblering.

Bilder: Simplicity

Och så lillemans egna fåtölj som han fick i present av gudmor, där han alltid sitter när han kikar på Bolibompa eller om vi äter framför tv:n. Ja vi gör sånt här hemma. Hehe…. Förresten till vänster ser ni en glimt av tv:n som så många undrat över. Nu har maken gjort ett jättejobb med sladdhärvan och jag ska fota det någon dag.

Här på kontoret ska jag stöka undan lite administrationsjobb sedan blir det konsultation hos privatperson resten av dagen.

Önskar er en fin tisdag! Kram JanniceInköpsställen: Soffa R.o.o.m. Soffbord, ljusstakar och Dome, Blackballoon. Matta Ikeas, Morum (baksidan fram). Pall, Ilva. Tapet, Boråstapeter. Kuddar, köpta i Paris. Liten fåtölj, Jabadabado. Byrå, Holmbytorp (Housedoctor). Tavla av Hannah Lemholt, Love Warriors.