I vårt allrum

Idag är det min lediga dag, här ska eldas, bläddras i nya inredningsböcker samt pysslas lite hemma. Ikväll blir det faktiskt Feng Shui föreläsning del 1 för ett gäng härliga damer, och det ser jag verkligen fram emot! Just det där med att få ge tips och verktyg till människor, så att de lättare kan skapa välbefinnande i sina hem är fantastiskt roligt och givande. Det är därför jag tycker så mycket om att blogga. Det är mitt egna inredningsmagasin där jag kan nå ut med min kunskap, sprida den vidare och där resultatet blir vackrare och trivsammare hem.

Bilder: Simplicity

Denna lilla godbit till kudde hittade jag när jag var och besökte Blackballoons showroom för någon vecka sedan åt en kund. Jag köpte både en till kunden och en till mig! (Detta är det negativa med mitt yrke, man får se en maaaaaassa vackert dagarna i ända, så det gäller att kunna stå emot, vara tuff och säga ifrån *skratt*). Nu ligger den här iaf, och som ett smycke tar den upp det svarta i vår randiga soffa!

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

Inköpsställen: Soffa, skrivbordslampa, soffbord, lampskärm Ilva, Lampfot, Hemtex. Byrå samt glas, arvegods. Kuddar och bricka, Blackballoon. Glaskrukan och växten, samt svartvit tavla från Ikea. Buddha huvud, Löddeköpinge Plantskola, men liknande finns hos My Habitation. Daggvas, Svenskt tenn. Tavla, från Ylva Skarp.