Äntligen på vår skänk

Tisdag och vi börjar den med några bilder från vårt allrum! I detta rum har vi inga elektriska prylar. Fin utsikt över trädgård och faktiskt också havet. Mitt absoluta favoritrum med sitt fantastiska ljus från en mängd fönster och altandörrar. Den här bänken är dock svår att få till då den är stor och kräver sina saker, och då den är i ögonfallande från alla håll i rummet.

I helgen som var, åkte mamma och jag en sväng till Västra Ströö här nere i Skåne som efter några månaders stängt hade nyöppning (deras hem har man exempelvis kunnat läsa om i Lantliv). Jag kan verkligen rekommendera detta ställe om ni vill hitta vackra och udda saker. Lena och Lennart som äger stället har en fin mix mellan gammalt och nytt, kafé, en mängd med växter, möbler och lampor. Tja, här finns något för alla. Och jag blev så glad när jag hittade dessa fantastiska krukor som jag visste skulle göra sig så fint på vår skänk där hemma. Krukorna som jag aldrig sett liknande, så vackra så vackra är handgjorda och kommer ifrån Danmark.

Varje liten ”snäcka” är handgjord och ditsatt, vilket gör att krukan i sig, blir som ett konstverk. Jag bestämde mig för att köpa två och bara ösa på med härlig grönska då detta är en betydelsefull plats i vårt hem! Visst blev det härligt!?

Även den här sötnosen till fågel stod där och kikade på mig med sina fina ögon. Kupan är från Villa Collection, vilkas produkter jag gillat mycket genom åren, men som tyvärr försvann på marknaden.Detta borde jag inte säga då jag vill ha det för mig själv, men Lena och Lennart köpte upp en hel del av deras fina sortiment som de nu erbjuder i sin butik.

Bilder: Simplicity

Önskar er en härlig torsdag! Här ska det förberedas inför helgens föreläsning i Falun! Hur många av er kommer dit?

Kramar Jannice