Måndag i vårt vardagsrum

Vårt vardagsrum i toner av lila, grått, svart, vitt och mörkt trä. Där har ni vår färgsättning som är allt annat än skarp, men vilsam och hållbar. Har inte tröttnat på det än och accentfärgerna har varit samma sen vi flyttade in i huset. Det mörka träet behövs för att jorda inredningen mot det svarta, vita och grå som tillhör vatten, respektive metallelementet.

Växtligheten i detta rum är av stor betydelse och vi har valt en spritsig grönska i vår inredning. Alltså inga grågröna växter utan krispigt gröna, likt en tulpanbuketts grönska. Detta blir extra vackert mot det lila och piggar upp de varsamma färgvalen.

Stolarna från House Doctor är en favorit och ursköna att sitta i. De hade varit så snygga till nya matsalsbordet, men tyvärr görs de inte längre i svart *snyft*.

Askfatet är en favorit på bordet. Fulsnyggt och perfekt som chips/nötter- eller godisskål när fredagsmyset är igång.

Bilder: Simplicity

Med dessa bilder önskar jag er en fin start på veckan! Här ska det förberedas för en hel del roliga uppdrag som ligger i pipen framöver!

Kramar Jannice

Inköpsställen: Soffa, skrivbordslampa, soffbord, lampskärm, askfat, tårtfat Ilva, Lampfot, Hemtex. Byrå samt glas, arvegods. Kuddar och dynor till vänster, Blackballoon. Kuddar i soffan till höger, Inreda Utreda. Ljusstake, samt svartvit tavla från Ikea. Kruka på skrivbord, Longcoast Living. Zebra randig kudde samt Daggvas, Svenskt tenn. Tavla, från Ylva Skarp.