Halloween inspiration

Kollage av Simplicity med egna bilder samt bilder från Sköna hem.

Dags för halloween! Har ni gjort något fint vid er entré? Ska ni kanske ha folk på middag? Eller vill ni helt enkelt bara göra det lite extra fint för er själva?! Ovanstående kollage är lite inspiration! Allt ifrån att använda en pumpa som vas, bara att gröpa ur och sätta en lägre glasvas i den. Paket är alltid trevligt på varje tallrik till gästerna. Välj gärna som jag har gjort här orangea toner tillsammans med vitt och brunt så blir det fräscht men samtidigt mysigt.

Entrén blir extra fin med två likadana krukor, gärna lite högre för då får man pampigheten på köpet. Gillar du inte pumpor? Frossa i blommor som rosor, aster eller alla vackra löv i orangea toner som finns ute i naturen nu. Vill du inte ha så starka färger, välj istället färgen aprikos som ger ett mjukare intryck och som är extra fin till grått!

En krans med naturens vackra löv, pil och några små pumpor som blir ljushållare. Häng ovanför matsalsbordet och skapa en fin stämning. När halloween middagen och festligheterna är över, vänd på pumporna in mot kransen och häng den på dörren.

Fredag och idag ska vi åka till Varberg med mamma, pappa, bror och svägerska! Ska bli hur mysigt som helst, bara njuta tillsammans av SPA, god mat och goda viner!!

Önskar er en fin helg!

Kram Jannice