Tapetsera hela rummet

Hittade de här fina bilderna hos Frida och det slog mig genast hur fint det blir när man vågar tapetsera hela rummet. Det ger sådan karaktär, och använder man sig av en tapet i detta slag, som ändå håller en dov färgskala, hjälper den till att binda ihop rummet på ett bra sätt. Inredningens färger går i neutraler vilket gör det extra fint med någon form av dramatik i rummet, i detta fall på väggarna.

Bra uppdelat i zoner i rummet i form av läsplats, soffa, skrivbord och förvaring.

Det vackra rutmönstret på tapeten hjälper till att jorda inredningen och textiliernas färger är hämtade från tapeten. Sobert och harmoniskt!

Att skapa kontrast med svart mot allt det beigebruna ger edge åt inredningen och gör den inte så snällt trots den mjuka färgskalan.

Bra sätt att skapa förvaring. Köksluckor från Ikea som hängs upp på väggen med en stenskiva på. Snyggt, praktiskt och prisvärt!

Bilder: Alvhem Mäkleri

Nej dags att sätta fart mot Landskrona! Först möte med Landskronahem som jag ingått ett samarbete med, sen en snabb visit hos Longcoast Living som ligger mitt emot. Lämna tillbaka lite saker jag lånade inför tv-framträdandet och titta på om hon fått in något nytt fint. Förmodligen! Alltid livsfarligt att göra ett besök där!

Önskar er en fin onsdag!

Kram Jannice