Möblera i mitten

Bilder:Simplicity

Ofta är vi väldigt konventionella när det gäller inredning. Vi möblerar längs med väggarna och har ibland svårt att tänka kreativt kring våra hem (även jag som inredare blir hemmablind). Idag vill jag visa er en vacker lösning om man har ett rum där förvaring är a och o. Tipset är att placera sidobord, tavelväggar, vitrinskåp och skänkar längs med väggarna och i mitten av rummet, eller helst inte i mitten-mitten, utan lite åt sidan (blir mer intressant då) placerar du ut ett runt bord, under lägger du en vacker matta och en lampa som markerar platsen.

Makalöst fint och effektfullt. Om det är ett bord du ska dekorera med en maffig bukett så är det detta. Välj gärna ett rum som är centralt i ditt hus eller lägenhet, där bordet passeras och ses från olika vinklar, då får ni njuta optimalt av dess skönhet.

Idag bär det iväg till Landskronahem. Det ska byggas moodboards i deras kundcenter! 6 stilar har jag gjort moodboards till som sedan deras hyresgäster kan ta del av när de inreder sina lägenheter. Underbart initiativ av ett fastighetsbolag tycker jag!

Kram på er,Jannice