Bilder från kontoret

Godmorgon kära besökare! Igår tog jag de första bilderna från mitt kontor som börjar bli ganska så klart! I hörnan ni ser här skall en fåtölj in med tillhörande fotpall, men jag måste hitta något först som ersätter den där hemma som ska få komma hit. Så länge får mitt ommålade auktionsfynd tjäna tänkarstol.

Fina boxar från Ikea till kanonpris! Skrivbordsskivan samt bokhyllan är också köpt därifrån. Mitt emot skrivbordet har jag ställt två besöksstolar, Nils, även dem från stora varuhuset.

Bilder: Simplicity

Min favoritklocka från Arne Jacobsen är en kär present som förgyller skrivbordet med sin sköna form! Den maffiga lampan är från Ilva om det är någon som undrar.

Japp, där hade ni några bilder från min skrivbordsplats. Igår blev även rit-och skisshörnan färdig, men jag håller lite på bilderna, för det är så roligt när man har en massa nytt att visa er!

Nu önskar jag er en riktigt fin tisdag och tackar det ödmjukaste för att ni tittar in här och för att ni ger mig så mycket positiv feedback! Ni är bara bäst!!

Kram Jannice