Börja med hallen

Godmorgon måndag och ny vecka! Idag kommer maken hem efter sin jobbresa i Sydafrika, och det ska bli härligt att åter bli fulltaliga i familjen!

Jag kan inte få nog av vackra miljöer och tapeter. Den här underbara hallen i mörkt mönstrad tapet blir så stilfull och elegant. Är du rädd för att det ska bli för mörkt eller för mycket med tapet i ett helt rum? Då är mitt tips att börja med hallen. Här vistas man inte så länge, plus att man gärna vill ha lite extra effekt och extra ombonat och välkomnande i denna del av huset. Det är det första du ser när du kommer hem och det sista du har med dig när du lämnar. Att möblera med ett litet ”årstidsbord” med en vacker blomma, ett tänt ljus eller något annat som förgyller blir pricken över i.Du vet väl om att hallen är den viktigaste delen av huset enligt Feng Shui?! Det är här energierna och möjligheterna börjar och som sedan ska få vandra vidare runt i huset. Så ta hand om din hall.

Jobba med dold förvaring, en fin tapet, matta och något vackert att vila ögonen på när du kommer innanför dörren. Glöm inte att stimulera det ack så viktiga doftsinnet genom ett härligt doftande ljus eller varför inte någon svagt doftande blomma?

Oj, vad tiden har gått fort denna morgon, dags för telefonmöte! Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice

Inköpsställe: Tapeten finns hos Sandbergs.