Barnavd får makeover

Förra veckan var det pressevent på barnavdelningen här i Helsingborg. Det var Jonsters Charity som startat ett projekt där Tina Nordström och Henrik Larsson fick fria händer att göra var sitt rum! Allt för att göra vistelsen på sjukhus lite roligare för barnen.

Så himla inpsirerande sött och hemtrevligt rum!

Vi har själva legat inlagda här och jag säger OJ vilken skillnad det blev på det här rummet, där Tina ville sprida vidare sin kreativitet gällande bak- och matlagning. Se bara mot före-bilden nedan!

Så klart stod det ”jättegott” klottrat på väggarna.

Alltid så söta och glada Tina!

Henrik Larsson var också på plats och hans rum handlade så klart om balett. Haha… nä rå! Fotboll och hela hans karriär, från liten grabb i Helsingborg, till Celtic, Landslag, Barcelona… ja ni förstår att detta kommer vara mångas drömrum. Tyvärr hade inte alla möbler hunnit komma till dagen D, men är snart på plats! Väggarna var fint dekorerade med härlig fotbollstapet, tröjor, inramade priser, diplom och läckra bilder.

Fantastiskt fint initiativ tycker jag och det värmer mitt hjärta när det jag sysslar med, inredning, får en djupare betydelse och kan skapa glädje för barn (och föräldrar) i svåra situationer.

Önskar er en fin dag i solskenet!

Kramar Jannice