Onsdagsmorgon

På väg mot Stockholm och jobb i två dagar. Styling som kommer gå i svart, vitt, petroleum och lite puder till det. Ska bli superkul men just nu snurrar det i huvudet av denna veckas jobb, rekvisitaletande och planerande. Men ibland är det bra att få jobba under lite tidspress. Annars kan jag hålla på i evigheter att fundera över en ask, en växt eller kudde.

På bänken i vår matsal står en liten orkidékvist, den sista på en långt blommande sådan. Jo då, visst blev det även en Personlig Födelsetavla hem till oss också när jag beställde en som dopgåva till en väns flicka. Nu är äntligen den fina tavlan inramad och ska få sin plats på ett lämpligt ställe. Just nu vilar den fint mot väggen i matsalen och skänker värme och glädje varje gång jag ser tiden 04.35 och minns tillbaka när vår lille son kom till oss och gav ordet kärlek en ny innebörd.

Att luta tavlor mot en vägg och inte hänga upp dem kan ge ett avslappnat intryck och samtidigt blir det lätt att förändra sina stilleben utan att göra onödiga hål i väggen.

Bilder: Simplicity

Dags att hoppa in i bilen mot flygplatsen! Vi ses i Stockholm och häng gärna med mig under dessa dagar på Instagram där jag finns som @addsimplicity

Önskar er en trevlig lill-lördag!

Kram Jannice