Den där färgen

Bild: Stylizimo

Ååå den där färgen. Underbar! Jag hade liknande i vårt vardagsrum förut och använde den i Jysk stylingen förra veckan (nr S2005-B50G). Alltid så här års kittlar det lite extra i magen när jag ser den. Tillsammans med vitt, svart och grått känns den underbar. Nina, får här extra Feng Shui pluspoäng som även lagt till lite jordelement i form av den härliga kopparlyktans färg. Så lite, men ändå blir det en sådan skillnad till hela rummet.

Om du skulle vilja ha en mjukare, mer feminin look, mot det lantligt romantiska. Blanda in pasteller och vitt, ta bort det svarta och tillsätt trä.

Bild: Stylizimo

Jag vill också visa er vilken skillnad det blir när man hittar dovare toner som samspelar med inredningen. Nina målade först denna kulören (se ovan)innan hon hittade den ”rätta” färgen. Ser ni att den inte gifter sig lika bra med inredningen, utan sticker ut och står för sig själv. Kontrasten mellan det svarta och färgen blir för stor, där av obalansen.

Önskar er en fin onsdag! Här är det något helt annat än vårkänslor. Kallt, grått och regnigt. Det har jag kompenserat genom att ta på mig mina nya vårsneakers (finns på Instagram) jag fick från en vän förra veckan!

Kram på er,Jannice