Fredag och blomster

Kan nästan tro att jag fyllt 50! Vackra blommor förskönar vårt hem. I  onsdags passade jag på att måla min spegel som tidigare haft guldkant. Det har stört mig lite, då väggen kändes för jordad och tung ihop med denna kombination, men  med silverkant lättade det upp och blev bättre balans!

Jag har börjat tjuva lite på påskpyntet (när ska man egentligen börja påskpynta?). De här vackra äggen är från Oscar Clothilde som är en av mina favoritbutiker och säljs här. Finns i både silver och guld. Ett classy påskpynt bland alla grälla färger.

Här ser ni en av de ljuvliga buketterna jag fick igår. Den är från Bonnier och Sköna hem redaktionen, tusen tack snälla ni! Så vacker att man baxnar, och den doftar underbart.

Bilder: Simplicity

Här skiner solen och det är vår i luften. Lilleman leker med farmor i trädgården och jag ska snart bege mig mot Hässleholm, Jenny med salongen Headwig. Jag ska slingas och sätta om min hairtalk (är så makalöst nöjd med denna löshårsform som bara kan återanvändas och som är i lika fin kondition som när jag satte i dem).

Önskar er en fin fredag och trevlig helg! Tack för alla grattishälsningar från gårdagen, ni är ju sötast!

Kramar Jannice