Budgettips!

Idag beger jag mig till Göteborg för jobb.  Ikväll blir det 2,5 timmas föreläsning för 70 härliga kvinnor och imorgon konsultation. Med mig som resesällskap har jag Annika. Vi ska bo på hotell, äta gott och inspirera oss till max.

Jag vet ju att ni tycker om när jag tipsar om budgetköp så idag tänkte jag visa er den här pärlan till sideboard, eller laptopbord som det faktiskt är! Inhandlat på det stora varuhuset för ynka 299 kr. Tycker det är superfint och perfekt att vila ögonen på när jag sitter vid mitt skrivbord.

Bilder: Simplicity

Kontorsgolvet vi har här är väl inte det lyxigaste, snarare en utmaning. Men med lite vackra mattor, eller varför inte en helskuren sisalmatta på hela ytan, kan det bli kanon! Vi får se!

Mitt kontorsfix har legat lite på is nu när jag har haft mycket uppdrag, men igår kom exempelvis en spegel upp och bordet jag fyndade förra veckan blev målat och är nu på plats. Kommer i ett senare inlägg.

Önskar er en fin torsdag!

Kram Jannic

Inköpsställen: Skrivbord, lampa, box samt korgkruka från Ikea. Hatt Åhléns. Korall, My Habitation. Svart kruka på skrivbord, Blackballoon. Pianopallen är köpt på auktion.