Vackert badrum

Vi börjar denna fredag med ett blogginlägg härifrån Riverton hotell. Sovit som en prinsessa efter gårdagens lyckade 3-timmars föreläsning och trevlig middag ute. Tack Susanna för väl ordnad kväll och stort tack för alla underbara som kommer fram, säger vänliga ord och är så oerhört generösa! Det betyder så mycket ska ni veta och det gör mig själaglad!

Det är sällan jag visar badrum här på bloggen, och i ärlighetens namn är det inte många som tilltalar mig. Ofta är det för plottrigt och för mycket på något vis.

Hittade dock detta på Pinterest som jag tycker är fantastiskt vackert. Sobert, luftigt och sparsmakat. Tänk den som hade sådana här fönster i sitt badrum!? Gardinerna ger både ett ombonat och elegant intryck.

Fint att man valt de bruna handdukarna till som ger en värme till det annars vita och svarta. Marmorn ger en härlig känsla till rummet med sitt material och sitt vackra mönster.

Bilder: Pinterest

Finns det något jag skulle ha en åsikt om i detta fall, hade jag hellre valt lite mörkare kallare träslag som hade gift sig bättre med den grå marmorn än det gula träet som finns där nu och som ger en lite ”solkig” känsla.

Önskar er en fin fredag och trevlig helg! Nu blir det konsultation här i Göteborg, sedan hemfärd och helg! Underbart!

Kramar Jannice