Omplantering i vår trädgård

Sista dagen på ledigheten mina vänner och en titt in i vår trädgård! Ja den ser inte ut så här just nu, men idag ska vi pyssla i trädgården så vad passar bättre att visa några bilder från den (juli förra året).

På schemat idag är omplantering. Tyvärr fick vi riva ner våra gamla New Dawn rosor som år efter år får rost och det är så svårt att få bort denna svamp, att vår trädgårdsarkitekt sa att det är bättre att sätta något annat än rosor där. Så istället ska vi nu plantera olika klematis. Någon som har tips på en blandning som blommar HELA sommaren?

Lillemans plats där det ritas, tittas på paddan, fikas och pysslas på. Perfekt med parasoll och flyttas runt lite här och var i trädgården beroende på vart solen och vi befinner oss. Längst in ser ni våra solstolar, där vi mestadels sitter och läser och tar en kaffe.

Här är alltså platsen som idag ska få ny plantering. En mix av olika klematis hade vi tänkt.

Trädgården från vårt allrum! Till vänster finns vårt utekök och till höger matbord med soffa och stolar. Längst fram inväntar vi en vacker buxbomskant, man får ha tålamod, i år hoppas jag vi kan klippa ner den till rätt höjd och att den börjar tjocka till sig, så den blir till en vacker sarg framför vårt land.

Bilder : Simplicity

En liten sneakpeak på matplatsen.  Tänk att på ynka 250 kvm trädgård har vi 5 sittplatser! Nu ska vi klä på oss här och sätt oss på cykeln! Först blir det en tur till kontoret och säga hej till Annika som har öppet i butiken och sedan blir det Cedergrens och shoppa klematis.

Önskar er en fin måndag så ses vi imon!

Kram Jannice

Inköpsställen: Barnmöblemang samt plastmatta, Rusta. Barnstol, Ikea. Vita möbler Ilva, och rottingmöbler, Mio. Vas på bordet samt randig Day Home kudde, Blackballoon. Kuddar, Marrakechmönster, My Habitation.