Min stil i en bild

Vissa saker speglar en stil lite extra. Den här bilden är min stil precis som jag vill ha den. Dova smutsiga toner tillsammans med feminina former. Någon klassiker och något lite överraskande som en plåtbyrå.

Nagelljusstaken använde jag i min styling för Jysk och det är märkligt hur en produkt kan bli så ”hypad”. Jag sitter ju vägg i vägg med tjejerna på Dukatbord och de säljer Nagelljusstakar som smör i solsken efter pressbilderna kom ut. För mig är den en designklassiker som alltid varit makalöst snygg och i sitt rätta sammanhang blandat med personliga ting blir den än vackrare. Så det gläder mig extra mycket att fler har fått upp ögonen för denna fantastiska ljusstake.

Den här urfina krukan hittade jag på Boningshuset. Jag är makalöst svag för den vackra gråblåa tonen och mönstret som ger en känsla av ”svenskt tenn”. Så visst fick den följa med hem för 89 kr!! 

Bilder: Simplicity

Spegeln är ju bara en favorit här hemma! Första gången jag såg den på mässa blev jag totalt förälskad! Om man nu kan bli det i en pryl. Även zink zack växten sätter känslan på stilen och passar som handen i handsken till krukan. 

Önskar er en fin start på denna nya korta vecka! Idag ska jag göra 3 olika ”to do lists” för just nu irrar det i mitt huvud och jag känner mig lite stressad. Inte bra. En kopp kaffe i solen med Annika, andas och sedan lista ner allt på papper. SEN beta av… det är medicinen det.

Kram på er!Jannic

Inköpsställen: Spegel, Blackballoon. Kruka, Boningshuset. Boxar, My Habitation. Nagelljusstaken, Dukatbord (som även har ljus som passar till). Byrå, Holmbytorp.