Letar köksinspiration

Just nu är jag bra sugen på att ta tag i vårt kök. Letar köksinspiration för fullt och det kan jag säga mina vänner att det är inte mycket jag hittar som tilltalar mig. Jag gillar lite mer klädda kök, med en känsla av lyx. Vill få det bättre planerat, lite andra färger och smartare lösningar. Jag ska framförallt rensa ut oanvända prylar som ska säljas på loppisen nästa helg. Tycker Valeries kök är vackert. Roligt att se annat än vita köksluckor (för att balansera upp underskåpen hade jag satt lite mörkare saker på den vita hyllan ovanför för så de bildar en helhet). Den borstade mässingen som ger elegans, den lyxiga marmorn som ger både tyngd och enkelhet.

Vårt kök går idag i vitt, med vita luckor och ett beige kakel som jag tänkt ge mig på att måla. Golvet är också det i någon form av beigegul klinker vilket stör mitt estetiska öga, allt blir för blaskigt. Jag söker kontraster, som här, på ett vilsamt sätt. Vi får se vad det blir.

Dessa bilder fick i allafall min kreativitet att kicka igång och känslan gav mig mersmak. Vi får se vad det slutar helt enkelt….

Bilder lånade från Valeries blogg. http://valerieaflalo.damernasvarld.se/

Kanske slutar det med att jag blir fröken Sverige och står i långklänning i vårt beige kök?

Kram på er!

Jannice