Blott Blått i vårt sovrum

Mammaledig fredag och som vanligt börjar lilleman och jag den med Amerikanska pannkakor. Det är liksom vår fredagsstart! Mums! Idag fick vi dock sällskap av maken som ligger hemma i feber. Ja först trodde jag det var en vanlig mansförkylning eller en släng av VM-feber, men maken har faktiskt 39.4 grader så han fick helt enkelt frukost på sängen och har blivit lite ompysslad.

Ja mina vänner jag hoppas ni får en trevlig helg och att ni njuter av fredagen och helgen som kommer. Som ni ser går vårt sovrum i svala duvblå och gråtoner. Känns speciellt skönt på sommaren. För att jorda det annars överrepresenterade vattenelementet har jag tagit in lite beige, brunatoner på överkast, på fjädrarna i fönstret och på dekorationskuddar. Metallen finns i det grå och vita, samt i de runda formerna. Växtlighet i blommorna på nattduksbord, samt i våra andra fönster. Eldelementet finns i belysning, samt i rosa/rödatoner i en bukett på mitt skrivbord, som inte syns på bilden.

Tänk på att eldelementet är det man behöver minst av i färg för att det ska kännas komplett. Men glöm för all del inte bort det. I sovrummet gynnar det även kärleken med en gnutta eldelement. Men inte för mycket, då eldelementet i form av röda färger får vårt hjärta att slå snabbare när vi tittar på dem, så ett överkast, påslakan eller vägg i färgen är inte att rekommendera, då vi vill kunna koppla av och finna ro i vårt sovrum.

Bilder: Simplicity

Stor kram till er,Jannice

Inköpsställen: Bricka Blackballoon. Porslin, Floris Ostindia Rörstrand finns hos Dukatbord. Påslakan Beach House. Vas från loppis,Framtid. Bestick, Indra av Ingegerd Råhman, Dukatbord.