Matsal & Danmarkstripp

Morgon i vår matsal. Blommor från trädgården är ju en sådan lyx så här års! En annan lyx är att idag åker vi på kontoret Annika, Belinda, Caroline och Anna samt Nina till Danmark för inspirationsresa. Vi börjar med Ilse Jacobsens butik och SPA för att sedan åka till Runstedt, äta en god lunch på bryggan och sedan besöka Karin Blixens museum och hus. Därefter blir det tåget till Louisiana för härlig konst och trevlig shopping i deras fina butik! Ska bli superroligt!

Matsalen verkar jag aldrig bli klar med. Har inte hittat någon matta ännu och är bra sugen på att måla även vardagsrummet i någon neutralfärg, dock inte det vita som vi har idag, förutom fondtapeten som ni ser i bild. Skulle vilja få en helhet även i detta rum och binda ihop det med tv-delen. Ja vi får se… just nu vilar det idéer i huvudet och jag vill inte stressa fram något men det lutar åt grått. Älskar grått!

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin dag! Häng med mig på Instagram @addsimplicity om ni vill följa med till Danmark idag!

Kramar Jannice

Inköpsställen: Bord, My Habitation. Stolar, Artwoods Boston, finns hos Can Can interiör. Golvlampa samt kruka, Ilva. Ljuslyktor Skogberg&Smart. Tapet, Boråstapeter. Vas Svenskt tenn