Min tavla i vår matsal

Förra veckan gick jag ner i källaren och hämtade upp min tavla jag målade för över 10 år sedan. En tavla som betyder mycket för mig, om en kär vän som försvann alldeles för tidigt från detta jordeliv.

Vår fondvägg är ganska så mörk nu när den står mot ett svart bord (tidigare hade vi en vit soffa här) därför ljusar tavlan upp och jag gillar det. Tänk om jag kunde hitta en snygg matta under bordet bara, sedan känns det som jag är på god väg!

Sideboarden har jag ritat själv och bett en möblesnickare och smed tillverka, var, när och hur det gick till kan du läsa om här. Korgen hittade jag hos Boningshuset i helgen. Den bruna färgen jordar och möter upp tyngden i väggen och ger kontrast till det vita golvet. 

Bilder: Simplicity

Vad tycker ni? Gillade ni stilen med spegeln bättre än den med tavlan? Jag känner på det lite och jag tror mycket kommer på plats i och med mattan som saknas på golvet och en ny taklampa som jag drömmer om.

Önskar er en fin start på denna julivecka som ser ut att bli solig för de flesta! Idag åker vi till Astrid Lindgrens värld i 29 grader, och vi lär nog inte vara ensamma *ler*.

Njut av sommaren, värmen och dofterna kära ni!

Kramar Jannice