Shoppat hos Enkla ting

För några veckor sedan besökte jag Kajsa med underbara butiken Enkla Ting! Ett måste att åka till för er som semestrar eller bor  i Skåne. Här finns både vacker miljö, inredning, kläder, trädgårdskrukor och växter. Och inte minst ett jättetrevligt fik där man kan luncha eller äta en god kaka! Hon har öppet torsdag-söndag! Och för er som inte har möjligheten att besöka henne finns även en nätbutik.

Med mig hem kom både denna vackra ljuslampett som blev perfekt mellan fönstren. Den både mjukar upp med sin form och ger kontrast mot det vita. Och fantastiskt trevlig att tända om kvällarna när vi sitter och äter.

Även den här vackra krukan fick följa med hem. Tror krukor har ersatt kuddbegäret för mig! Så roligt med maffiga varianter som kan stå som solitärer med en skön växt i ett fönster.

Bilder: Simplicity

Jag märker att jag inspireras mer och mer av  den franska feminina men ändå klädda eleganta stilen och jag ser fram emot alla idéer som ska genomföras i hemmet under hösten.

Här har vi varit barnlediga över helgen och ska snart hämta upp lilleman igen. Ååå vad jag saknar honom! Men vi har haft trevliga dagar på tu man hand, bara jag och maken. Köpenhamn var fantastiskt och vi avslutade kvällen igår på Sillen & Makrillen. En ljuvlig kväll på en fantastisk restaurang som jag verkligen rekommenderar om ni är i Helsingborg. Så här blev det helt enkelt två tips på utflyktsmål om du är i Skåne. Vet att ni är många som gärna vill ha det, så jag ska väva in lite då och då här på bloggen.

Önskar er en fin söndag!

Kram Jannice