Mitt kontor i bilder

Måndag morgon och några bilder från kontoret. Idag ska vi ha besök av Kalklitir som ska visa sina nya vinterfärger och sedan ska kontoret målas i en vacker kulör! Spännande! Här har ni ritbordet. Förra veckan fick jag reda på att jag fick ett stort jobb som kommer vara ända in nästa år. Jag är hur glad som helst och självklart hänger ni med på resan! Här sen ni planlösningen och lite färginspiration! Kan avslöja att det är ett kontor även denna gång!

Bokhyllan med vackra föremål, inredningsböcker och en mängd med magasin som jag bläddrar i när det är dags att inspireras till nya inredningsprojekt och när jag ska göra moodboards. Vasen är en present till mig själv från danska Stilleben när jag cashade in mitt första jobb. Korallen finns inne hos min granne My Habitation och jag kan inte få nog av dessa vackra dekorationsföremål. Stjärnan, Blackballoon. Mässingskorgen hittade jag inne hos tjejerna på Dukatbord. Lever ut mina mässingsdrömmar på kontoret, vilket känns perfekt till de lila tonerna på mattan och övrig dekoration.

Porlsinskulorna köpte jag hos PB Home när jag var där i deras Showroom i Trollhättan.

Fat och tavlor från My Habitation. Kruka från Day Home, finns här. Lampan är svensktillverkad och jag köpte sista i en affär här i stan. Bordet fyndade jag på loppis och målade om.

Bokhylla Ikea och fåtöljen är från Sweef.

Nytt anteckningsblock från Leuchtturm som finns hos Deskstore i en mängd vackra färger. Perfekt att sätta pennan i sidan och av förstklassig kvalitet!! Love them! I höst livar jag upp skrivbordet med en orange. Mappen under är från Bookbinders.

Till hösten blir det mysigt att åter igen tända ljus på kontoret. Denna lampett hittade jag på Ikea.

På skrivbordet njuter jag av denna fining. Ananans ute eller inne, det bryr jag mig föga om. Den här skönheten älskar jag i mässing.

När man sparat och längtat länge och sedan kan köpa det. Lycka. Investering. En klapp på axeln för allt jobb jag lagt ner på mitt företag.

Bilder: Simplicity

En stund i sköna fåtöljen. Den kommer nog användas flitigt i höst. Fötterna på puffen och magen i vädret!

Önskar er en fin start på denna ”höst” vecka.

Kram Jannice