Nya tapeter i september

Sandbergs lanserar nu en ny serie som Brunnsnäs. Olika sköna tapeter får sätta lagom färg till hemmet. Mönster från svunnen tid känns aktuellt och hållbarheten är ett faktum.

Denna är från samma serie med namnet Edith, kan både bli klassisk och romantisk beroende på vad man sätter till den.

Och så har vi tapeten Colette, med hästapållar på. Gillar den!! Extra snygg i en hall eller på ett kontor och man vill skapa en Ralph Laurenstil till en billig peng.

Boråstapeters nya serie Collected memories av Ulrika Hurtig, är en skandinavisk präglad kollektion med avstamp från vårt svenska arv influerad av modern romantik och och tidlösa uttryck världen över. I ovanstående miljö har man inspirerats av kolonial flärd och….

… sist men absolut inte minst, har vi denna skönhet från Boråstapeter, också i samma serie. I ljuvliga blå toner och persisk ornamentik blir den här tapeten perfekta i såväl sovrummet som i vardagsrummet. Love it!

Dock kan jag inte sluta tänka på hur rummet skulle blivit med en antikt klädd stol i mörkbrunt trä, eller varför inte en skönt modern stol till skrivbordet?  Jaja… ständiga huvudbry man som inredare tampas med var dag, skratt.

Sandberg lanserade sin kollektion i måndags och Boråstapeter den 14 september.

Tapetsera mera mina vänner.

Kram Jannice