Vackert från Tine K

Vacker mix mellan slottsmiljö och modern nyproduktion och återbruk. Den guldiga tonen värmer den annars vita och grå färgsättningen, och passar så klart extra bra i en sådan här interiör. Alla har vi inte sådana här våningar men a tt förnya med lyktor måste väl vara snäppet enklare (och billigare) än med textilier.

De här klassiska lyktorna är en sak jag aldrig tröttnar på från Tine K:s kollektion. Till hösten ser vi dem i dessa ljuvliga toner! Enkelt att matcha, enkelt att förnya med och till bra pris. Fina att kombinera med varandra eller välja sidan av grönt, eller av smutsrosa/lila. Jag är inte speciellt grön av mig men när jag ser den här tonen blir jag glad. Ljuvlig! Grönt är på gång mina vänner. Vänta bara tills våren… då tror jag vi får se den tillsammans med vita och grå inredningar.

Ytterligare ett tips för dig som är lyckligt lottad och har bred fönstersmyg som här. Skippa växter och gör en plats för eftertanke med vackra kuddar. Tänk och sitta här, titta ut och njuta av de brinnande lyktorna på bordet. Välbefinnande!

Önskar er en fin onsdag! På kontoret idag ska jag vara minst sagt effektiv har jag bestämt mig för. Massor på g och jag känner att jag vill ha det undanstökat, välplanerat och under kontroll snarast möjligt med tanke på magen. 

Kramar Jannice