Hemma hos Room by Sofie

Igår träffades vi i blogg-gänget (Daniella, Susann, Anna och jag) hemma hos Sofie. Vi försöker träffas 1 gång i månaden, men den här gången hade det hunnit bli 4 månader sedan sist så ni kan tro vi hade mycket att ta igen! Ååå så inspirerande det är att träffa dessa underbara tjejer. Och oj vad jag saknat deras kloka råd och gemenskap.

Sofie (som alltid har mycket på gång) och hennes make hade legat i och gjort om både kök och vardagsrum. Fantastiskt fint och samstämt! Sofie som har varit den färgglada i gänget är numera lite mer sober, med betong, grått och koppar i skön symbios.

Tonerna går i petroleum, lila, grått, svart och metallen är vacker koppar.

Snyggt tips! Gör en tavelvägg och sätt samman tavelramerna, dikt an, utan något mellanrum! Fint!

Ett burspråk har blivit en läs och myshörna. Två Ikea fåtöljer och en gemensam puff är ett effektivt sätt att nyttja ytan.

Mattan vet jag att hon får många frågor kring och den finns hos Carpetvista

Nu önskar jag er en fin lördag! Här skiner solen och efter lite plock här inne ska vi ut i trädgården och ”hösta” till det lite. 

Stor kram på er,
Jannice

 

LOADING..