Välkommen in i vår hall

Hallen har fått sig en omgång. Rensat som bara den! Vår hall är liten så det är extra viktigt för oss att ligga rätt i säsong med jackor, kängor och annat. Alltså inte plats till sommar och vintergarderob samtidigt. Jag vill också att hallen ska vara välkomnande och sätta stilen på resten av huset. Skulle helst av allt ha en dovare ton på väggarna. Den randiga tapeten tillsammans med spröjsade innefönstret ger lite för lantlig touch för min smak, men tillsammans med den orientaliska mattan, sittpuffen och ljusmanchetten på väggen, drar jag åt stilen jag vill åt utan att tapetsera eller måla om.  

I vår lilla hall har vi till och med tumlaren, så det gäller att vara effektiv i sina lösningar tills den någon gång blir tvättstuga i källaren. Längre in ser ni vår matsal! Är det något som månne äntligen hamnat på golvet? 

Bakom draperiet och hela kortsidan har vi förvaring till ytterkläder, skor samt torktumlare och träningskläder. Pjuh. Därför är några extra korgar på golvet ett måste. Fina och funktionella så att lille kan ta sina mössor och vantar själv.

På andra sidan ser det alltså ut så här. Trappan leder upp till 3 sovrum och ett badrum.

På vänster sida när man kommer in vätter ett fönster in mot köket. Där har jag samlat några ljuslyktor som är vackra att tända på kvällen. Min Chanelposter jag fyndade på mammas och min tripp till Nice är inramad och har fått sin plats.

Ja det är dammsugaren ni ser till vänster. Haha… men nu är det rent och snyggt här hemma, iaf i en timma eller så. Förresten, har äntligen köpt gardiner in till vardagsrum och matsal. Kommer bli fint när man kommer in i hallen och ser en längd som bryter av fönstret och lugnar känslan av rusande energi som det är lite utav nu.

Önskar er en fin söndag! Här ska vi åka en sväng ner till mormor och morfar. Fira morfars namnsdag, äta lite god lunch tillsammans och mysa.

Kram Jannice Inköpsställen: Här är det en salig blandning av inköpsställen. Sittpuffen är från Åhléns. Korgen och den vackra väggampeln är nya från My Habitation. Där är också urnan och den runda dekorationen ifrån. Spegeln är fyndad på loppis. Kudde från Ica Maxi. Orientalisk dörrmatta, Bosses Mattor. Vas, Svenskt tenn. Doftljus, Voluspa. Chanelposter köpt i Nice. Ljuslyktor, Blackballoon