Hos mamma & pappa

Igår var vi hemma hos mamma och pappa. Firade pappas namnsdag, fikade, njöt av vackra höstvädret och hade det gott. Tog några snabba bilder innan vi skulle gå hem. Tänkte det är roligt för er att se lite andra stilar här på bloggen. Det är lätt att man halkar in på sin bara.

Mammas och pappa ha alltid haft en personlig stil. De sparar tills de hittar den rätta prylen och älskar verkligen sitt hem, och även om de är mer färgglada än vad jag är i min inredning, stormtrivs jag hos dem. Det är något visst med hem som får sann kärlek. Den fina brickan är från Ikea och de urläckra glasen och karaffen gav vi pappa i 65 års present. Så fina att ha framme och i sann JR Ewing stil, haha… Finns att köpa hos My Habitation. Konstverket är av Birgitte Söndergaard, och en av mammas och pappas favoritkonstnärer.

Stringhylla som möter pappas egendesignade hylla i svart. Howardsoffa i Designer Guild tyg, nagelljusstaken som finns i reproduktion igen och går att beställa hos Dukatbord. Arabeskstolen tycker jag verkligen sätter stilen på mammas och pappas hem. I fönstret en ljusstake från Muuto och en av Agneta Gynnings läckra konstverk i gummi (tror den ska föreställa Carolina som gravid med Alicia).

Tavlan är en 50-årspresent till mamma från pappa. Målade av duktiga Christel Jönsson, som just nu har utställning på Pumphuset i Landskrona, åk dit om ni har möjlighet! Favvolampan, AJ av Arne Jacobsen sitter som en smäck tillsammans med den italienska soffan i svart skinn och den väl tilltagna mattan.

Nä dags att sätta fart här! Hoppas ni får en fin start på denna vecka som snart slår om till oktober månad. Makalöst vad tiden går fort!

Stor kram, Jannice