Vårt kök tar form

En titt in i vårt kök! Ena sidan väggen börjar bli klar! Det blev en tavellist vi haft ovanför soffan som fick flytta in och dekorera platsen. Min fyndade rullvagn för 40 kr är målad och har fått nya hjul vilket blev hellyckat. Några lådor med Charlies målarböcker, pennor, saxar, klistermärken, pärlor och annat pyssel. Perfekt plats och organiserad förvaring som ändå ger en vuxenkänsla till rummet. Finns på det stora varuhuset.

En efterlängtad lampa är äntligen på plats och ger otroligt mysigt sken. Har inte hunnit att köpa en större glödlampa ännu men den lilla fungerar fint. DOCK har jag investerat i en dimmer för dessa glödlampsbelysningar känns allt annat än behagliga annars. Nu känns det mer som ett tänt ljus på kvällen. Att få in mässingskrukan (älskar att den är borstad och soft i sin framtoning) och träfatet, samt de beigeklädda förvaringslådorna ger värme åt det grå, svarta och vita.

En titt från soffan och in mot köket. Till höger har ni tv-väggen som jag håller på att pyssla om och ge lite kärlek. Dock är den inte riktigt klar ännu. Kommer före och efter bilder framöver. Väggen ska snart få en färg som ligger mig varmt om hjärtat. Gissa vilken? De vackra tavlorna finns att köpa här.

Önskar er en fin start på veckan! Vi börjar den med ultraljud!! Alltid lika härligt att få en titt på det lilla livet i min mage.

Stor kram Jannice