Wistrands på nya Harrys

Jag bjuder kanske inte så ofta på några personliga utflyktsmål här på bloggen. Men för en vecka sedan hade jag och min familj förmånen att besöka Harrys, eller Nya Harrys, för just den här restaurangen i Ängelholm (och den i Göteborg) har fått en riktig make over. Kameran var med då jag hade hört om att det nya konceptet skulle vara genomtänkt och inspirerande. Dels i inredningen, men också i menyn! Det nya konceptet är ett helhetsgrepp som gett resultat enligt en gammal marknadsförare som mig. Extra intressant att besöka restaurangen var det då jag vet att Harrys har blivit nominerad till svenska Designpriset. Kul!

Färgerna går i brunt, koppar och sköna tweedmönster som ger en inbjudande och trivsam känsla att sitta och umgås i.

Medan vi väntade fick Charlie en målarbok och kritor. Tänk så enkelt, så små medel det behövs för att alla ska vara nöjda.

Jag tog in en klassisk förrätt, toastskagen och till huvudrätt en mumsig kycklingsallad.

Och sedan kom den in! Den omtalade marängswissen! Oh my, vilken god efterrätt! Stora bakade maränger, ljuvlig glass, chokladsås och färska bär. Charlies ögon glittrade…

Ja även pappas som ni kan se….

Självklart åt även mamsen av denna goda efterrätt. Åker ni till Harrys mååååste ni bara testa den!! Men ta in en på fyra, annars blir det ambulans, haha… 

Tumme upp för det nya konceptet. Mysig inredning för hela familjen. God varierande meny och trevligt bemötande. Nu längtar jag bara till övriga Harrys och den här i Helsingborg också får sin makeover….

Kram på er 

Jannice