Inspiration bebisrum

Med tanke på att vi snart ska bli fyra i familjen är det ju inte annat än att man kikar runt på söta saker till det nya barnrummet! Så idag tänkte jag bjuda er på lite inspiration kring bebisrum. Och för er som inte väntar smått, kanske hittar ni några tips till julklappar eller kommande dop?

Ovanstående påslakanset är i naturvit med ljusgrå kant och finns i olika söta mönster. Varumärket heter Marnelly och produkterna är av 100 % ekologisk bomullspercale och GOTS-certifiering. Global Organic Textile Standard (GOTS) är en internationell märkning för textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS har ett helhetsperspektiv med hänsyn tagen till både miljö och socialt ansvar i hela kedjan från odling till färdig produkt. Tumme upp!

Sedan har jag ju blivit förälskad i dessa söta prints från Mrs Mighettos. Finns i fyra olika varianter. Tuffa och gulliga på samma gång.

Även om bebisen kommer får ärva Charlies Sebrasäng som vi är jättenöjda med. Är jag bra sugen på den här lilla vaggan/sängen från Stokke. Rund,  mjuk och omhuldande i sin form, precis som mammas mage. Smart med hjul, så den blir lätt att förflytta där hemma.

Littleheart är ett företag med ekologiska produkter, som är specialiserat på mjuka sköna påslakan och filtar. Mönstren finns i blå, rosa toner, eller som här i neutral färgskala.

HM Home har en mängd söta bebisprylar. Som ni ser har jag valt ljusa toner genomgående. Jag tror på att det lilla livet som möter den stora världen från en lugn och trygg mage med mycket jordelement, också bör fasas in i en harmonisk trygg miljö, där jordiga, mjuka omhuldande toner på färgskalan hjälper till att ge ro.

För den coola bebisen! Söta små detaljer i djurprint.Handdukar, haklapp, tvättlappar och annat gosigt i skön mjuk kvalitet, finns hos HM Home.

Basfärgen greige (grå/beige) är mjuk och tillhör jordelementet. En trygg färg som skapar lugn och som passar till mjuka toner av blått, rosa, grönt eller varför inte ljust gult? Ovanstående prylar hittar ni hos HM Home.

Bild: Emilia de Poret

Vill ni ha ytterligare inspiration på bebisrum? Då vill jag tipsa er om att kika in hos en av mina favoritbloggare,  Emilia de Poret.

Hon har nämligen inrett babyrummet klart, så nu är det bara för den lille (gissar jag) att komma. Urgulligt rum, söta små detaljer, mjuk färgskala och sköna material! Hur sött som helst!

Nu ska jag sätta mig i bilen och åka ner till Anna, träffa Susann, för att sedan åka på Rice stora event på Slättarpsgård. Och vem vet, där kommer det säkert bjudas på mer inspiration vad gäller söta små bebisprylar.

Ha en fin onsdag kära läsare och tack för fina ord om gårdagens inlägg! Så roligt med ert engagemang och era kommentarer.

Kram Jannice