Helgens Feng Shui tips

Lite sent inlägg idag och det beror helt enkelt på att jag själv gjort ”Helgens Feng Shui tips”. Rensat ur kylskåpet, torkat hyllor och gjort en inventering! Härligt! Tar mindre än en timma och så skönt efteråt.

Och när allt är ute, det är då man ångrar sig lite, men då är det bara att bita ihop! Hehe… Och glöm inte torka av burkar och flaskor, det är så du inte får med dig allt kladd in i det rena kylskåpet igen.

Bilder och annat ”kom ihåg” på kylskåpsdörren fick den plats de förtjänade. I minnes bok, ”blev gjorda” eller inramade. Tänk på att det ger ett otroligt rörigt intryck med massa saker på kylskåpsdörren!!

Och inne i kylskåpet då?! Det blev tomt, men var sak har nu sin plats. Ordning och reda. Jag brukar dela upp det i frukosthylla, mjölkprodukter, grönsaker, rotsaker, sylter, marmelader osv. Nu tar jag helg och i eftermiddag blir det till att fylla på kylskåpet. Imorgon blir det lite julinspiration här på bloggen. Det börjar närma sig och jag tänkte att det var roligt att bjuda er på lite olika stilar.

Önskar er en trevlig helg!

Kram Jannice