Moodboards sovrum

Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm. I dagarna två ska det jobbas med stylingen för Jysk Popup-butik och på tisdag smäller det. Pressevent för tidningar, bloggare och annat pressfolk. Ska bli superroligt och samtidigt nervöst! Därefter kommer det vara öppet för allmänheten, för shopping och inspiration fram till och med fredagen den 21 november (ligger i Kungsträdgården). Idag tänkte jag bjuda er på de tre stilar jag valt att göra och mina moodboards därtill. Hoppas det kan inspirera er!

Till denna stil har jag inspirerats av Ralph Lauren. Blått, vitt, beige, kinesiska urnor, vackra korgar, rotting och djurhudar. Allt i kollaget är från Jysk förutom spisen Cambridge som är från Furniturebox (älskar den!) och den vackra urnan som är från My Habiation. Mitt mål är att överaska så mycket som möjligt och samtidigt visa på hur man enkelt kan skapa olika inspirerande stilar utan att bli ruinerad.

När det kommer till hotellyx ville jag skapa ett sovrum med feminin touch, lyxig känsla och pampighet. Stora vaser med vackra blombuketter. Satinlakan, vacker antik tavla som möter mjuka sköna mattor. Vardagslyx på högnivå. Väggfärgen i detta rum kommer vara en vacker djupt lila och stylingen kommer vara feminin. Allt i kollaget är från Jysk förutom den fina daggvasen som du hittar hos Svenskt tenn och den sköna oljemålningen som jag hittade i en av mina mappar.

I den naturliga stilen har jag utgått från en neutral färgskala. Grå väggar som möter vitt och beige. Vackert ljust trä, getskinn, och naturmotiv på textiler. Kontrasten blir i mörkt grått och i ruffa sisalmattor. Grönt kommer liva upp stilen och göra den ännu mer naturnära. Denna stil får stå för det ungdomliga. Första lyan och sovrummet när man flyttar hemifrån, eller varför inte i det moderna hemmet för att värma upp en grafisk stil? I detta kollage är allt utom tapeten med björkarna från Jysk.Ååå vad jag längtar att se allt på plats. Idag kommer målning ske när vi kommer vi upp i 3 ljuvliga kulörer från Nordsjö kulörer 2015 som jag valt ut, passande för sovrum och för att skapa en så god sömn som möjligt. Vilka de är avslöjar jag i veckan som kommer. Önskar er en fin söndag!

Följ mig gärna på instagram på @addsimplicity dessa dagar, där jag kommer uppdatera kontinuerligt. Imorgon kommer jag ge mina bästa Feng Shui tips när det gäller sovrum här på bloggen, så ni kikar väl in?

Kram Jannice