Julens toner hos oss

Nu tror ni väl att jag ligger på BB eller något. Det är inte ofta det dröjer 2 dagar innan nytt inlägg här på bloggen. Men jag har helt enkelt haft fullt upp sedan jag kom hem från Stockholm och har inte velat stressa in något inlägg. Till helgen är det julskyltning här i vår lilla by. Alltid en vecka tidigare. Tycker det är mysigt. Vi brukar ha lite glöggbjudning för familj och vänner men det hoppar vi i år. Advenstmyset skall dock få infinna sig, så ljusstakar och annat får komma upp i helgen, innan vi beger oss ut och frossar i inspiration på kullerstensgatorna! Vår jul här hemma går även i år i brons, brunt, lila och metaller. Vardagsrummets pynt kommer få påfyllning av dessa underbara kulor med glittriga mönster och sobra toner. Fantastiskt fin kombo och vackert till min nymålade vägg! Bra pris är det på dem också, du hittar dem här!

Försökte få med Bosse om än lite suddig då han inte ville ligga stilla. Kulorna ska så småningom upp i en gran (kanske kring Lucia i år) och vi hoppas den här killen låter julgranen vara ifred även i år. Brukar gå bra så länge jag inte hänger upp fjäderdekorationen, får då blir det livat. Haha… Lovar att lägga upp lite bilder från Jyskeventet, men har haft fullt upp sedan jag kom hem. Men det kommer!!

Önskar er en fin torsdag!

Kram Jannic

Inköpsställen: Bricka, kulor, kuddar, pläd är från My Habiation. Bord, Day Home från Blackballoon. Färg på väggen Simplicity finns till kampanjpris ytterligare en vecka, här. Fåtölj, Ikea och soffan är från Room. Tavla, Love Warriors.