3 sovrum 3 stilar

Idag tänkte jag bjuda er på mina tre stylingar i Jysks popupbutik i Kungsträdgården som är öppen till och med idag fredag 21 november. Har du möjlighet, kika in i butiken i So Stockholm, tävla om en säng och shoppa till bra priser.

KLASSISK ELEGANS

Vi börjar med det klassiska sovrummet. Observera att alla möbler, sängar, lakan, prydnadskuddar, plädar, mattor och korgar i detta blogginlägg är från JYSK.

Min inspiration kring detta sovrum hämtade jag från Ralph Lauren. Färgerna gick i brunt, midnattsblått och beige. Detaljerna var något maskulina och material som korg och läder var självklara.

Kulören på väggarna är en åskblå ton från Nordsjös kulör 2015, som heter S2.18.28. Svala färger som denna blå, hjälper oss att koppla av och finna ro. Därför är den extra bra att använda i ett sovrum. Dold förvaring ger mindre intryck och skapar harmoni för kropp och själ. Urna, bokstöd, golfpar, skinnbox och tidningshållare från My Habitation.

En favorit i Jysks sortiment är denna koffert som jag använde till nattduksbord, riktigt snygg och till bra pris.

Pallarna på bilden har förvaring och var perfekta för pressfolket att slå sig ner på under presentationerna (sorry för suddig bild, men jag tog denna 3 minuter innan eventet skulle börja). Förresten, kommer ni ihåg hur min moodboard såg ut till den här stilen? Så här…

NATUR 

I den andra stilen inspirerades jag av naturen. Mina färgval var grått, beige och vitt. Materialval som päls, ull och trä fick ge värme till sovrummet.

Jysk är grymma på mattor. Deras sisal har jag  gett tips på tidigare, men kolla in godbiten framme vid byrån. Den finns även i ljust grått. Trasmatta i modern tappning. Allt på bilden är från Jysk förutom krukan och almanackan som är från Dukatbord

Färgen på väggen som jag valde till denna stil är en grå ton från Nordsjös nya kollektion som heter S9.07.72. Och moodboarden för denna stil ser ni nedan.

HOTELLYX 

Sovrum nummer tre inspirerades jag av hotell, kvinnlighet,

 lyx och glamour. Den stil som nog mest är jag och som faktiskt var svårast att göra.

Färgsättningen gick i en lilagrå skala med inslag av purpur. Metallerna var koppar och mässing som bryter av de svala tonerna fint. Är du nyfiken på mitt Feng Shui tänk kring styling och sovrum kan du läsa mer här.

Världens bästa produkt? Ja, jag är i allafall förälskad i spisen Cambridge från Furniturebox. Ger stämning och värme på ett kick. Behöver ingen installation och kostar ca 4500 kr. Tror vi alla ville ta med oss den här finingen hem.

Stilleben på spisen som sätter tonen för stilen. Mässingsvas och glasboxar, Dukatbord och korall från My Habitation. Ramarna fyndade jag på loppis.

Skorna är mina egna och den vackra morgonrocken på Jyskbänken är från Izabella Scorupcos kollektion för Kapp Ahl. Så vacker!! Vaserna i bakgrunden är från Ljuslandet, finns i fler storlekar och är grymt fina.

I detta sovrum valde jag en grålila ton. En sval ton av kulör som vibrerar på låg frekvens och som därför är ypperlig att ha i ett sovrum. Finns i Nordsjös kollektion för 2015, nummer T5.06.44. Moodboarden som ligger till grund för denna stilen har ni här.

Så där har ni mina tre stilar och stylingar. Ny är jag nyfiken på vilken som är din favorit?

Önskar er en fin fredag! Helgens Feng Shui tips kommer imorgon.

Kram Jannice