Helgens Feng Shui tips

Vi börjar dagen med ett inlägg från vårt sovrum som både fått gardiner, nytt överkast, en julstjärna och en liten gran i fönstret. Jag tycker om att adventspynta även sovrummet då vi så här års spenderas mer tid i detta rum och då vi gärna myser lite extra hela familjen i sängen med böcker, tidningar och frukost i sängen (ja iaf en kopp kaffe/te och drickyoghurt till lilleman, resten har vi gett upp). 

Tänkte inte lägga mer på er än det som väntas denna helg. Nämligen 1:a advent och allt vad det innebär. Men vi kan väl säga så här. Att oavsett om man är ”julig” av sig, religion eller olika stilar på pyntet, så tar vi det lugnt, njuter av pysslandet och fixar lite extra därhemma ?Har du ont om tid eller pengar? Satsa hellre på ett rum  som ni är mycket i. Förslagsvis vardagsrummet eller köket och lägg krutet där. Belysning i fönster, levande ljus och ett vackert arrangemang på bordet. Ta en promenad, hitta vackra saker i naturen och gör hellre en stor grupp på en central plats än massa hyacinter utpyntade här och där. Blir effektfullt och effektiv dekoration som till och med kan ge tid över till att sätta sig ner med en kopp av årets första glögg, något gott därtill ackompanjerat skön julmusik från Spotify.

Finns inget bättre än att sätta sig ner en stund, hela familjen eller för sig själv, när hemmet är pyntat och klart, och känna tacksamhet för det vi har.

Hus, lägenhet, ett fritt land där möjligheterna och tryggheten finns. Viktigt att påminna sig ibland om hur bra vi faktiskt har det. Det ska vi göra i kväll!

Trevlig helg till er alla!

Stor kram Jannice