Oh my…

….come to mama! Inte direkt veckans kap, men veckans vill ha! Kikade in på Sofies blogg och såg denna skönhet. Det är nämligen så att Arne Jacaobsens ”Sjuanstol” fyller 60 nästa år och det firar Fritz Hanzen med en jubileumsutgåva i två färger. Marinblått och så denna godbit i dovt rosa med mässingsben. Herre min skapare! Det är så vackert att jag baxnar. Vad sägs om 6 st tomten? Jag har varit snäll, jag loooovar!

Kram på er,
Jannice

 

 1. Å så fina, jag har ju också varit jättesnäll, så snälla tomten? Jag kan nöja mig med en. Eller två. Kram Charlotta

 2. Var så vänlig och skicka e-post adressen till den Tomten där man kan önska sig så mycket fint 🙂 🙂

  KRAM!!

  Inredningshjälpen/Anette

 3. Tack för den bilden! Snygg stol, men mina ögon fastnade främst vid den fantastiska väggen bakom stolen.

  Dagdrommar.se/Dag Gustavsson

 4. Ljuvlig ljuvlig stol!!
  På tal om jul vid entrén. Vad tycker du vi ska välja för färger på ”pynt” och blommor till en engelskt röd dörr och beige hus?
  Ha en bra dag!
  Kram

 5. Joo, jättevacker där den står – stolen. Men sex stycken skulle nog bli för mycket. Känns lite Hollywood för mig 😉 Tyvärr tycker jag inte at jag sitter skönt i sådana stolar, så jag ”slipper” köpa dem!

 6. Valet av Färg + Metall är ju onekligen helt rätt i tiden! En riktig godbit.
  Jag har en liten fråga som jag hoppas du har tid att svara på!?
  Jag undrar hur stort ert tv-rum(nuvarande matrum?)med det målade vita golvet är, samt hur lång er vita härliga soffa är? Vi ska köpa ny soffa & jag vill gärna ha någon rejäl i storleken. Vardagsrumsdelen är dock ganska litet & jag är oroad över proportionerna. Känns som er soffa är rejäl och rummet relativt litet(?) och det funkar ju utmärkt!
  Önskar använda era mått som ‘referens’ på vad som kan funka.
  Många Tack på förhand:-)!
  Tina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..