Oh my…

2014-12-04 9 kommentarer
Press

….come to mama! Inte direkt veckans kap, men veckans vill ha! Kikade in på Sofies blogg och såg denna skönhet. Det är nämligen så att Arne Jacaobsens ”Sjuanstol” fyller 60 nästa år och det firar Fritz Hanzen med en jubileumsutgåva i två färger. Marinblått och så denna godbit i dovt rosa med mässingsben. Herre min skapare! Det är så vackert att jag baxnar. Vad sägs om 6 st tomten? Jag har varit snäll, jag loooovar!

Kram på er,
Jannice

 

Skriv en kommentar

9 kommentarer

Joo, jättevacker där den står – stolen. Men sex stycken skulle nog bli för mycket. Känns lite Hollywood för mig 😉 Tyvärr tycker jag inte at jag sitter skönt i sådana stolar, så jag ”slipper” köpa dem!

Valet av Färg + Metall är ju onekligen helt rätt i tiden! En riktig godbit.
Jag har en liten fråga som jag hoppas du har tid att svara på!?
Jag undrar hur stort ert tv-rum(nuvarande matrum?)med det målade vita golvet är, samt hur lång er vita härliga soffa är? Vi ska köpa ny soffa & jag vill gärna ha någon rejäl i storleken. Vardagsrumsdelen är dock ganska litet & jag är oroad över proportionerna. Känns som er soffa är rejäl och rummet relativt litet(?) och det funkar ju utmärkt!
Önskar använda era mått som ‘referens’ på vad som kan funka.
Många Tack på förhand:-)!
Tina

Vet inte vad vår är men att ha 50 cm på var sida räcker gott. ett rum blir inte större för att man köper mindre möbler. stor kram jannice