Klädinspiration

Underbar klädinspiration som jag hittat på Pinterst. Det är så ljuvligt att komma i mina vanliga jeans och kläder igen och fått kroppen någorlunda tillbaka. Framförallt måendet och känslan av att kunna röra sig obehindrat. Så här års blir jag alltid sugen att köpa ny kalender och rensa garderoben, mer faktiskt än att fixa hemma. Den längtan brukar komma lite senare.

Kan inte nog understryka hur fint det blir med jeans och en vit skjorta. Det är samma som med inredning, försök att kombinera med motsatsförhållanden. Krispig vit klassisk skjorta, blir en fin balans till slitna jeans och feminina höga klackar. En skön stickad tröja över ger både värme och struktur till din outfit. Brunt läder ger en klassisk exklusiv känsla till kläderna och en mjukare harmonisk touch. Väljer du svarta accessoarer eller läder till, blir det hårdare och kontrasterna starkare.

Och sist men inte minst, en underbart ruffsig hårtoffs till en klassisk snygg sminkning. Skön balans som gör det lilla extra till din stil, och skapar personlighet.

Nu ska jag gå loss lite i min garderob. Ta fram mina kläder som legat undangömda under graviditeten. Och sedan tänkte jag samla ihop alla gravidkläder, tvätta dem och sälja som ett kit? Strl S. Någon som är intresserad?

Önskar er en fin trettondagsafton!

Stor kram, Jannice