En titt in hos Charlie…

Idag tänkte jag bjuda er på en titt in i Charlies rum. Han har fått ny säng nu när Celine har fått ärva hans. Så nu har möbleringen blivit lite annorlunda. Jag är inte glad för att trycka in sängen mot en vägg som här, utan gillar när den står rakt ut i rummet och ger luft och frihet att skutta upp åt båda sidor. Men just nu när han lär sig och inte rulla ur sängen, så är det en bra början att bara bulla upp med kuddar på en sida. Sängen köpte vi på Ilva.

Det fina rådjurshuvudet i papier machë har jag köpt hos Rice. Sitter som handen i handsken till tapeten från Ferm Living.

Nyaste tillskottet i hans kuddsamling, denna vit- och grönmönstrade från Nina Kullberg. Färgerna i Charlies rum går i grönt, mint, blått och gult. Pasteller som är glada, men som ändå inte tar över utan ger harmoni till rummet. 

Kudden med trianglar är från Ellos, överkast och kudden i grönt är från Ilva (även den gula i de andra bilderna).

Lille börjar mer och mer leka på sitt rum själv (ligger på övervåningen) så det är dags att investera i ett skrivbord. Hittade det här på Lekmer. De har en helt ny serie som heter Jox. Finns en mängd produkter, en i rosa färgskala och en i grön/blå.

Benen hade passat fint med sängens och mönstret på lampan hade tagit upp tapeten från Ferm living fint. Vi får se var det blir. Den här mattan finns i 3 färger. Mint, blått eller rosa. Gosig att sitta och leka på, härlig vitaminkick och en mjuk form till ett fyrkantigt rum. 

Nyfiken på Lekmers nya sortiment, du hittar det

här

.

Hoppas ni får en fin onsdag!

Kram Jannice