Tips på lampor

Tänkte ju bloggat några lamptips redan igår, men det blev ingen tid till det! Men nu så! Letade bordslampor, samtidigt som jag kom över ovanstående vägglampa från Tine K som jag mer än gärna tipsar om, då denna form av lampa fungerar lika bra som ett konstverk som belysning på väggen. Finns hos Blackballoon för 1199 kr.

Den här lampan Flowerpot har varit omåttligt populär och slut i lager sedan månader tillbaka, men nu finns den åter hos My Habitation. Jag har själv den i svart och skärmarna varierar jag efter årstid. Blomman  har hittills varit murgröna, men i julas dekorerade jag den med vackra julgranskulor. Pris 1349 kr.

En av de mest prisvärda lamporna är den här! Elegant, dekorativ och sofistikerad på samma gång. Lampa Night för 399 kr, finns att klicka hem här

Kubix lampan är makalöst fin. Jag investerade själv i den när jag kände att jag behövde strama upp inredningen då denna både är elegant och modern på samma gång. Priset är 1249 kr och finns hos Dukatbord. Lampans skärm inuti är i vacker koppar.

Jag som älskar kupor i alla dess former blev genast kär i denna lampa när den kom ut för något år sedan. Priset är 1149 kr och finns att köpa här. Mitt tips är att sätta dimmer på kontakten, då det är väldigt jobbigt att titta på rena ”odimmade” glödlampor.

Mässing, mässing…. lika aktuellt 2015. Den här något lantliga lampa, blir genast lite mer ”posh” i mässingutförande. Finns hos Ellos och kostar 599 kr.

Snacka om prisvärda!! Lamporna i två olika utförande från Lagerhaus. I trendigt grön marmor eller i mässing. Pris för den i marmor, 399 kr och den i mässing, 299 kr.

Cambridge är den underbart vackra lampan från Longcoast Living. Pris 1850 kr. Fin till såväl skrivbordet som till nattduksborden.

Hos Artilleriet hittar vi den omåttligt populära blogglampan Gatto. Finns i två storlekar och makalöst skön med sin harmoniska form. Pris från 3250 kr.

På Ilva finns den här bordslampan

Half moon

, för 2199 kr. I blank koppar sätter den ”edge” på vilket rum som helst. Finns även som golvlampa! Det var några bordslampor det.Från några hundralappar och uppåt!

Kram på er, Jannice