Tant Johanna för Sadolin

Fantastiskt! Bloggaren, inredaren och stylisten Tant Johanna har gjort sin egen kulörkollektion för Sadolin. Hon har tidigare tolkat deras två senaste kollektioner men denna gång är det hon personligen som valt ut kulörena, valt location för fotograferingen samt stylat. Ett riktigt drömprojekt och något hon gjort med bravur. Låt er inspireras mina vänner!
Kulörena går åt grått, grönt och dammig blå. Dämpade toner som vi sällan tröttnar på och som med fördel kombineras med varandra för att få en varsam ton i ton färgsättning på ditt hem.

.

Kulörerna återfinns i naturen och Johanna förespråkar som jag, att det finns en röd tråd som går genom hemmet, till exempel att kulören på köksluckorna går igen i dörrarna i matsalen osv.

.

Underbart vacker grön färg som enligt Feng Shui är perfekt att ha på luckorna i ett kök. Grönt står för växtlighet, kreativitet och fräschör, något som inbjuder till matlagning och socialt umgänge.
Vill du se mer av Johannas inredningar, hem och uppdrag. Kika in på hennes blogg Tant Johanna eller bloggportal Lovely Life some hon driver tillsammans med Amelia Widell.
Fin tisdag på er!
Kram Jannice