Helgens Feng Shui tips

Helgens Feng Shui tips blir helt enkelt att köpa hem några vårlökar. Placera i några krukor på en eller två centrala platser i hemmet och njut till fullo av att vi har våren framför oss och att det varje dag blir ljusare. Växtligheten ger energi till rummet och väljer du som jag en hyacint, sprider den även en härlig doft i rummet.

.

Tips! När du väljer vårlök, välj färgen med omsorg. Tänk på de fem elementen och vad de ger till inredningens balans. Har du ett hem med mycket svart och vitt kan en ljusrosa blomma bli vackert. Eller gör som jag, välj en terracottakruka för att jorda och kompensera allt vatten- och metallelement. Välj kruka efter färg på blomman (i mitt fall jordande kruka, men träelement på växten och vattenelement på blomman som är blå). Kanske har du avsaknad av eldelement? Varför inte ta in någon cerise, orange eller gula blommor? Att välja blomster med omsorg gör stor skillnad till rummet och du kan med fördel ta upp textiliernas kulörer på växterna.  

.

Önskar er en fin fredag och trevlig helg! Idag ska jag träffa en tjej som jag tänkt börja samarbeta med angående inlägg här på bloggen. Jajamen! Det kommer mera…
Stor kram, Jannice