Mina tips till Blondinbella

Förra veckan hjälpte jag Blondinbella med några moodboards kring hennes blivande flickas rum! I april kommer lilla S och hon ville ha hjälp av mig, då hon funderade kring vilken tapet hon skulle välja. Så idag tänkte jag bjuda er på mina förslag till henne med möbler och dekoration. Inspiration barnrum som jag hoppas kan inspirera en och annan av er. Förresten vilken av alternativen tycker ni är finast?

Följande kommentarer lämnade jag till Isabella:

Alt 1: Lite lyxigare och elegantare. Kan med fördel tapetseras i hela rummet. Färgerna blir grått, guld och smutsig rosa. Personligen tror jag denna är mer Isabellas egna stil.

Alt 2: Passar till lägenhetens stil, och med (storebror) Gillis rum. Mer skandinavisk och modern. Färgerna jag valt är mer dov rosa, grått och beige, för att det ska kännas harmoniskt och feminint. Tapetsera på 1 eller 2 väggar, de andra ska vara målade i vitt.

Alt 3: Lite mer romantisk, klassisk stil. Färgerna är vitt, rosa (mer babyrosa),  och brunt i korgar, textilier kan även vara i beige. Tapetsera hela rummet för att få ett ombonat intryck.

Önskar er en fin start på veckan!!

Kram Jannice