Dagens outfit

Investerade i en ny kappa för några veckor sedan och nu när vårvärmen hälsade på igår åkte den på illa kvickt! Är så less på att se ut som om man ska bestiga Mount Everest varje dag!

Det där med hatt är en vanesak. Men häromdagen hade jag en träff med bloggtjejerna och då sa Susann att hon en tid utmanat sig själv att varje dag ta på sig något obekvämt. Så det får bli mitt tips denna vecka!

Ta på dig, sminka dig eller gör något annorlunda med håret i en vecka. Det gäller bara att komma över tröskeln, och helt plötsligt känns både garderoben och du mycket roligare. Ta med ett par extra skor till jobbet med höga klackar, eller ös på med ett stort halsband, rouge i en ny färg på kinderna eller ta på en röd tröja som gör dig extra glödhet. Utmana dig själv, ta för dig och saker kommer hända!

Väskan är ett riktigt kap! 499 kr och precis lagom stor till min laptop, några blöjor, kalender och plånbok. Visst ser den classy ut till det priset!? Tumme upp! Finns hos Studio Stilista.

Och gällande denna @frustilista är ni många som frågat mig om man kan få tag på kläderna om man inte bor i Helsingborg?  Jenny som äger butiken vill att alla ska uppleva Studio Stilista ”in real”  och har därför valt bort att ha en webshop! MEN så klart finns det inga möjligheter att åka ner hit till Skåne, så packar hon med glädje paket (och gör så i rykande fart varje vecka) och jag lovar, paketen är verkligen det lilla extra och en upplevelse i sig. Så det är bara att slå en pling till butiken så skickar hon!

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

Outfit: Hatt 899 kr, Kappa 1299 kr, tröja 899 kr, jeans 799 kr, väska 499 kr, skor 3499 kr allt från Studio Stilista. Halsduk från H&M och mina glasögon är från Benetton.