Kaffeplatsen i vårt kök

Ny vecka som börjar med en gokaffe från vår kaffehörna i köket. Kaffemaskinen från Nespresso var en present från mig till maken och den används flitigt här hemma. En espresso är som en liten chokladbit när man är sugen på något gott. På hyllan står också julklappen från mamma och pappa, termos av Sigvard Bernadotte. Så smäcker, vacker och elegant på samma gång.

Mugghållaren från Day Home är både praktisk och fin där den stor på köksbänken. För de som undrar köpte jag maskin med mjölkskummare, som på bilden står i kylskåpet. Enkelt att ta bort och enkelt att sätta dit när man är sugen på en cappuccino (jag dricker kaffe med mjölk och det blir gudagott med denna skummare).

Bilder: Simplicity

.

Smart ställ till kaffekapslarna! Blir lite Barista känsla över det hela, och så trevlig översikt på de olika smakerna.

Från det ena till det andra! Idag fyller världens bästa pappa och bror år! Stor grattis till er mina underbara. Snart ska ni firas och då blir det både gokaffe och köööbetårta!

Kramar Jannice

Inköpsställen: Mugghållare, Blackballoon. Muggar Swedish Grace Rörstrand samt bricka, finns hos Dukatbord. Termos Sigvard Bernadotte. Nespressomaskin och hållare till kaffepods, Elgiganten. Glasburk med metallelefant, Longcoast Living.