Påskpynt á la Royal Copenhagen

Påsk enligt Royal Copenhagen. Förra veckan visade jag en blygsam påsk från Tine K. Idag blir det en mer klassisk variant, där man satsar på ägg i vackert porslin och som man snarare samlar på och köper till från varje års kollektion. Ovan ser ni årets mönster.

Vilket tjusigt godis va?

Själv har jag det här ägget från förra året, något sirligare och ljusare än i år. Har dock inte börjat dekorera här hemma ännu. Får bli om en vecka tänkte jag.

Fyll ägget med oasis och blomster, eller med något gott.

En liten annorlunda upphängning av påskäggen, i ett fikonträd istället för i påskriset. Vet inte om jag personligen tyckte det var så väldans snyggt, men smaken är ju som baken.

TIPS! Ett hett tips är att samla ditt påskpynt till en central plats i huset. Med fjädrar, ägg, godis och vackra blommor. Fint och blir något lugnare intryck än om du skulle sprida ut det över hela huset.

Detta var ett lite elegantare alternativ på påskpynt, som kanske faller några i smaken!

Önskar er en fin söndag! Här har vi varit ute, rensat i ”boa” (läs förrådet) som maken just nu renoverar. Solen skiner och penséer och vårblommorna är planterade! Underbara tid som är framför oss! Löv it!

Kram på er, Jannice