Babysött & mammatankar

Igår blev den här sockerduvan 3 månader. I ett kvartal har hon funnits hos oss och jag är så tacksam över att jag och Jonas får ha två barn som förgyller våra liv. Jag tittar på henne och tänker på allt hon har framför sig i livet. Lycka, glädje, resor, förväntningar, besvikelser och sorg. Tänk om jag kunde skydda mina barn från allt ont. Från smärtan av elaka ord från en sorgsen människa, från hat, inskränkthet och okunskap. Jag hoppas innerligt jag kan ge mina barn den trygghet och den kärlek de behöver till sig själva för att våga stå upp för sina åsikter, sina värderingar och sin mening.Att den här förnöjda lilla damen vågar ta för sig i livet och att hon aldrig någonsin låter någon tala om för henne att hon är mindre värd, att hon inte kan eller att hon inte duger till. Att lyckan inte sitter i en massa prylar utan bor inom oss, att självkänslan, självförtroende och kärleken till sig själv och andra är grundpelare att stå på genom livet.

För mig som mamma känns orden stora och så ogreppbara när jag skriver dem. Hur ska jag göra rätt? Men sedan smular jag ner orden till sunt förnuft och inser att min roll som mamma handlar om att ta mitt ansvar, att ge dem oändligt med kärlek, att hålla det jag lovat, att vara ärlig mot mig själv och dem, och att sätta gränser. Då tror jag tryggheten kommer av sig själv och att deras hjärtan fylls med kärlek.

Bilder: Simplicity

Det söta täcket (och kläderna) är från KappAhls serie Newbie som från och med imorgon (24 mars!) även saluför inredning. Hur sött är inte påslakanet? Ljuvligt! Det finns både nalle (den i mitten), söta boxar samt snuttefiltar och annat smått och gott i samma tyg.

Nu sparkar vi igång denna vecka som bjuder på både fotografering och festligheter vill jag lova.

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice