Vårband

Förra året bytte vi ut påskfjädrarna vid entrén till dessa ljuvliga band. Jag kallar dem vårband och de känns lite mer hållbara än fjädrar. De får hänga med några veckor efter påsken, innan de ersätts av sommarens blommor.

Banden har jag köpt hos Rååblomman här i byn och för er som är intresserade vet jag att de skickar om ni önskar köpa dem.

Finns i en mängd färger, tål regn och rusk och rör sig vackert med vinden. Själv valde jag färger som ger liv åt vårt vita hus och som gifter sig snyggt med dörrfärgen. Visste du förresten att saker som rör sig med vinden såsom dessa band, vimplar eller en lagga lockar till sig energier till ingången, som vi sedan vill föra vidare in i huset. Energier ger möjligheter….

Bilder: Simplicity

Lite tomt ännu, vid vår entré. Med fördel planteras något grönt i krukorna så som murgröna el dyl som får ge extra liv åt ingången. Att jobba med tvåsamhet vid ingången ger en vakande och trygg känsla, likt två väktare vid varsin sida.

Önskar er en fin tisdag! Här ska rensas klart i min garderob, ett projekt som jag började med i söndags. Sedan ser jag att trappen ska få sig en omgång med skurhinken och kullerstenen sopas och murgrönan planteras i krukorna.

Kram Jannice