Tips på doppresenter

På tal om gårdagens inlägg om festligheter. Här kommer tips på doppresenter! Fick ju själv förfrågan av nära och kära nu när Celine snart ska döpas så här kommer några tips och mina personliga favoriter (allt går ju att få i andra färgställningar och motiv om så önskas).Från vänster: Ursöt sänghimmel i grått, fantastisk över sängen eller som koja, finns hos Mokkasin. Sötaste kroken finns hos Svenskt tenn. Lika fin i litet flickrum som när hon blir stor och inreder sin walk-in-closet. Ryggsäck från Elodie Details, Gömstället. Liten ask till smycken eller de första tänderna som tappats, Svenskt tenn. Dyr, söt och snygg på samma gång. Taklampan av Jonas Bohlin finns hos Lännamöbler. Kudde med stjärnor, Ilva. Sparbössa från George Jensen, Lännamöbler. Sött halsband med bittåligt hjärtan finns lite varstans i olika storlekar och utföranden. Sittpuff, Lekmer. Personlig födelsetavla, har vi en till Charlie. Skulle gärna vilja ha en till tösabiiiden också. Ett annat roligt alternativ är nya Little Inkfinger, där du kan göra personliga tavlor i modern touch med alla födelsedata för den lille/a.

Bestick till våra tallrikar ”Designletters” av Arne Jacobsen hade varit fint till lillan. Hos Farmershop hittade jag den söta servisen. Och så dockhuset! Oh my, skulle kunna tänka mig att sitta i timmar och tapetsera och puttinutta med detta underbara hus. Finns hos Dockbutiken. Speldosa, alltid ett säkert kort, Blå Elefant. Zebran är ny och från Kay Bojesen, går att köpas här. Stol i olika färger, finns hos Mio. Bordet hittar ni på det stora varuhuset. Den gulliga lilla korgen fungerar lika bra till leksaksförvaring som till smått i badrummet.

Och så mitt absoluta favoritmärke när det kommer till barninredning. Sebra! Allt ovan är från detta märke och finns hos Jollyroom, och är bara hur fint som helst. Finns även i andra färgställningar för de som önskar det.

Förutom detta kan jag tycka att en baby badrock är strålande, eller varför inte resväska. Det fick Charlie och vi använder den jättemycket när vi åker på weekendturer. En passande necessär är ju också något som alltid behövs. Söt rosett från Livly i ljuvlig presentförpackning, stapeltorn, eller minneslådor är också roligt att få. Bookbinders kan även prägla namnet på.

Och det här är väl en ursöt present. En klassisk flugsvamplampa i lyxig tappning, finns hos Mokkasin för 435 kr.

Det var några tips så här annandag påsk. Jag kan tycka att förutom användbara ting i nuläget, är ju designklassiker eller väl valda prylar som fungerar när man blir vuxen och som kan vara ett användbart minne hela livet.

Nej, nu ska vi ut i solen och hämta våra utemöbler som vi förvarat hos mamma och pappa. Ha en fin dag kära ni!

Kram Jannice